Bir takım ziyaretler için Muş’a giden Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Muş Valiliğine de nezaket ziyaretinde bulundu.
Havayolu ile Muş‘a giden Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve beraberindekiler öncelikle Hacı Salih Camiinde taziye programına katıldılar. Burada Coşkun’u, Muş Valisi Aziz Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile taziye sahipleri karşıladı.
Taziye programı sonrası Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve beraberindekiler Muş Valiliğne geçtiler.
Şeref Defterinin imzalanmasıyla başlayan Valilik ziyareti sonrası heyet Valilik makamına geçti. Vali Aziz Yıldırım yapılan ziyaret için misafirlerine teşekkür etti. Ziyarette Muş Valisi Yıldırım, misafirlerine Muş Lalesi motifli tablo hediye etti.
Valilik ziyareti toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Bingöl Net